Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Sharkoon SilentStorm 140 PWM RGB Fan Case fan
De koelcapaciteit speelt bij elke fan een belangrijke rol. De SilentStorm 140 PWM is een fan die dat uitstekend voor elkaar heeft: de moederbordbediening regelt de snelheid, terwijl goede ventilatie altijd gegarandeerd is met maximaal 1400 rpm. De trillingsdempers zorgen niet alleen voor een stille werking, maar zijn ook uitgevoerd in kleuren die passen bij licht- of donkergekleurde pc-behuizingen, zodat de fan naadloos opgaat in zijn omgeving.

Om de kleur van de fans aan te laten sluiten op die van de pc-behuizing, is er keuze uit twee verschillende kleuren trillingsdempers: grijs en wit. Ze zijn in slechts enkele simpele stappen te verwijderen en vervangen. De rubberen contactpunten zorgen voor een verdere vermindering van trillingen binnen de pc-behuizing.

De SilentStorm 140 PWM draait op een snelheid van maximaal 1400 rpm en kan een luchtverplaatsing van ongeveer 121,9 kubieke meter per uur realiseren. De draaisnelheid wordt te allen tijde automatisch bestuurd door het moederbord. Met een minimale gemiddelde levensduur van 50.000 uur biedt de fan een lange gebruiksduur.

Niemand houdt van lawaaiige fans en de SilentStorm 140 PWM wekt indruk met zijn stille werking, zelfs als hij op volle kracht werkt. Door een efficiënte drukverdeling dankzij het vloeistofdynamisch lager bereikt de fan bij volledige werking een geluidsniveau van 34,7 dB(A).

De SilentStorm 140 PWM is compatibel met tal van RGB-bedieningssystemen, zodat de RGB-verlichting naar wens kan worden aangepast. Middels compatibele ARGB-bediening op het moederbord kunnen de lichteffecten worden aangepast met behulp van de software van bijvoorbeeld Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 en ASRock Polychrome Sync.

Dankzij twee aansluitingen kent de SilentStorm 140 PWM een brede compatibiliteit: hij kan via een 3-polige (5V-D-G) of 4-polige (5V-D-coded-G) aansluiting worden aangesloten op een moederbord met compatibele ARGB-bediening.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen