Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Tristar HD-2404 Krulborstel Heteluchtborstel
Geef je haar volume met de Tristar HD-2404 Krulborstel. De elektrische krulborstel komt met twee verschillende opzetborstels. Met de grote keramische borstel maak je slag of volume. De kleinere borstel gebruik je ook voor volume, maar kom je dichter bij de haaraanzet. Omdat je met de 3-in-1 borstel kunt föhnen, krullen en stijlen heb je naast deze handige borstel geen andere apparaten meer nodig om je haar perfect in model te krijgen. Ideaal voor in de badkamer of op vakantie.

3-in-1 Krulborstel
Ga je de ene dag voor effortless beach waves en de andere dag voor sleek stijl haar? Met de Tristar Krulborstel kan het allemaal. De borstel functioneert als jouw föhn, stijltang én krulborstel. Met de 2 opzetstukken kan je alle kanten op! De borstel beschikt over drie verschillende standen waaronder een koude lucht functie. Zo kun jij jouw haar krullen, stijlen of föhnen zonder je haar te beschadigen met te veel hitte.

Voor ieder haartype
De krulborstel beschikt over een krachtige 600W motor. Hierdoor is de borstel geschikt voor elk haartype. Kies de instelling die bij jouw haartype past en blijf beschermd tegen oververhitting en schade. Dankzij de warmte-geïsoleerde uiteinden is jouw hoofdhuid ook beschermt.

Makkelijk op te bergen
De krulborstel beschikt ook over een handig haakje om de borstel makkelijk op te hangen in jouw badkamer. Daarnaast is de snoer 360⁰ te draaien, zo is hij handig in gebruik voor links- en rechtshandigen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen