Zoeken...
Uitgelicht
home > Monitoren | Gaming

Beoordelen

LG 34GK950G-B UltraGear Gaming Monitor Gaming monitor
De LG 34GK950G-B UltraGear Gaming Monitor zorgt met zijn 34" UltraWide QHD scherm (3440 x 1440 pixels) en Nano IPS voor een adembenemende gamebeleving. De combinatie van een nauwkeuriger kleur en een bredere contrastverhouding levert een hoge beeldkwaliteit met uitstekende helderheid. Bovendien is het scherm bijna randloos, zodat je niet afgeleid wordt van het prachtige beeld.
De monitor heeft verschillende functies om je games beter te laten verlopen. NVIDIA G-Sync voorkomt stotteren en zorgt voor een soepele spelervaring. Dynamic Action Sync minimaliseert de invoervertraging en Crosshair zet je mikpunt vast in het centrum voor een betere nauwkeurigheid bij het schieten. De Black Stabilizer maakt donkere gebieden van de beelden helderder zonder de rest van het beeld te overbelichten. Zo ben je je tegenstander altijd een stap voor en heb je de volledige controle. De opvallende LED-effecten van Sphere Lighting voegen met verschillende kleuren een extra dimensie toe aan je game.
De 34GK950G-B heeft twee HDMI-ingangen, één DisplayPort-aansluiting en 3 USB-poorten. Daarnaast kan de monitor gekanteld en gedraaid worden en is ook in hoogte verstelbaar, zodat je zo comfortabel mogelijk kunt gamen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen