Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

LEGO Star Wars - Droid Commander Constructiespeelgoed
Laat je Star War fan kennismaken met het geweldige bouwbare LEGO sterrenstelsel vol sympathieke droids, bijzondere missies en programmeerplezier voor kinderen met de LEGO Star Wars Droid Commander set. Met dit interactieve robotspeelgoed krijgt je kind de leiding over 3 LEGO Star Wars droids met app-bediening: R2-D2, een Gonk Droid en een Mouse Droid, allemaal met hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden.

Met behulp van de gratis LEGO Star Wars BOOST app kan je jonge commandant de droids bouwen en vervolgens in een van de droids de verplaatsingshub met Bluetooth-bediening plaatsen zodat de missie kan worden voltooid. De droid komt echt tot leven dankzij de intuïtieve programmeeromgeving waarin de elementen door middel van slepen en neerzetten worden verplaatst. Bovendien zal je kind het geweldig vinden om tijdens de 40 uitdagende missies nog meer hulpmiddelen, wapens, doelen en obstakels te bouwen!

Deze set is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Met dit speelgoed ontwikkelen kinderen hun vaardigheden op het gebied van kritisch denken en creatieve probleemoplossing, maken ze kennis met de basisbeginselen van techniek en robotica en, ook niet onbelangrijk, dompelen ze zich onder in een oneindig interessant sterrenstelsel vol onvergetelijke figuren en ruimteschepen zoals Luke Skywalker, X-wings, de Death Star en nog veel meer.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen