Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Startech 1-poorts PCI Express 10 Gbit netwerkkaart Netwerkadapter
Met de ST10000SPEX PCI Express 10 Gbps netwerkkaart kunt u een 10 gigabit Ethernet-poort toevoegen aan uw server of krachtig werkstation via een PCI Express x4 (of hogere) sleuf.

Vanwege de stijgende behoefte aan netwerkcapaciteit door het verzenden van grotere bestanden en meer netwerkgebruikers en multimedia content is vaak meer bandbreedte vereist op diverse niveaus in uw infrastructuur. Deze 10 Gb NIC is een voordelige oplossing voor uw bestands- of applicatieserver of zelfs een krachtig werkstation voor het sneller verzenden van meer data.

De kaart voldoet volledig aan de IEEE 802.3an 10GBASE-T standaard, biedt extra bandbreedte via standaard Cat 6a-kabels en voldoet daardoor aan al uw netwerkbehoeften zonder wijziging van uw bedradingsinfrastructuur of een kostbare upgrade naar glasvezel. De 10 Gbps netwerkkaart is ook compatibel met VMWare ESXi en Microsoft Hyper-V virtualisatiesoftware en iSCSI-ondersteuning voor het combineren van LAN- en SAN-functies.

Voor optimaal efficiency is de 10GBASE-T-kaart voorzien van de Tehuti TN4010 chipset, die voldoet aan 802.3az Energy Efficient Ethernet en met aanzienlijk lager stroomverbruik dan de populaire Intel X540-AT1 chipset. Door het lagere stroomverbruik geeft de kaart ook minder warmte af, waardoor de bedrijfstemperatuur in uw serverbehuizing minder stijgt.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen