Zoeken...
Uitgelicht
home > Netwerken | Routers

Beoordelen

ASUS DSL-AC56U Router
De ASUS DSL-AC56U is een ADSL/VDSL 802.11ac wifi modem router met gecombineerde dual-band datasnelheden tot 1167Mbps. Op de 5GHz-band geeft 802.11ac draadloze datasnelheden van 867Mbps, terwijl de 2.4GHz 802.11n prestaties ondersteunt van 300Mbps. Compatibel met ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, glasvezel en kabeldiensten; topspecificaties voor complete toekomstvastheid.

ASUS AiRadar verhoogt de wifi-stabiliteit en verbetert de dekking tot 150%. Belangrijker nog, de universele beamforming werkt niet alleen bij 802.11ac clients, maar ook bij 802.11a/b/g/n clients. Uitgerust met krachtige hardwarematige NAT-acceleratie en ingebouwde Gigabit Ethernet, biedt de DSL-AC56U volledige Gigabit internetprestaties, met een WAN-naar-LAN doorvoersnelheid van meer dan 900 Mbps.

Twee USB 2.0-poorten zorgen ervoor dat de DSL-AC56U printers en scanners kan delen via een netwerk, en bovendien dienst kan doen als hoge-snelheid NAS (Network Attached Storage) apparaat wanneer een extern opslagapparaat is aangesloten.

De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontketent de kracht van de DSL-AC52U en geeft je robuuste controle om jouw netwerk te optimaliseren. Configuratie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en beveiligde VPN-toegang.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen