Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

HP ScanJet 7500 Enterprise Feedscanner
Deze folioformaat flatbedscanner is eenvoudig in jouw documentworkflows te integreren. Scan snel en met een betrouwbare papierverwerking dankzij HP EveryPage-technologie. Werkgroepen kunnen hun scans verbeteren met behulp van de uitgebreide suite scansoftware.

Snel scannen met uitstekende resultaten. Scan snel en betrouwbaar met 50 ppm/100 ipm met 200 dpi in zwart-wit, grijstinten en kleur. Scan tot 100 pagina's tegelijk en verwerk verschillende papiersoorten, diktes en formaten tot een lengte van 86 cm (34 inch). Boeken, grootboeken, notities, kaarten en meer scannen met de flatbedscanner. Maak aangepaste scanprofielen en selecteer deze op het vier-regelige LCD-display.

Eenvoudige integratie met, en verbetering van, jouw documentbeheer. HP Smart Document Scan-software vereenvoudigt scantaken en verbetert automatisch de afbeeldingen voor optimale scans. Deze scanner is naadloos te integreren met jouw bestaande workflows via krachtige drivers. Optimaliseer scans met de ingebouwde OCR-functionaliteit en sla ze op in het bestandsformaat van jouw keuze. Er is keus uit verschillende scanbestemmingen. Voeg metadata toe om gemakkelijk te zoeken, te archiveren en te delen.

HP Everypage technologie zorgt voor een consistente, betrouwbare werking. Scan tot 3000 pagina's per dag en bekijk eenvoudig alle scannerinformatie.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen