Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Razer Enki X Gamestoel
De Razer Enki X is een comfortabele gamestoel waarmee jouw game-marathons de hele dag ongestoord kunnen doorgaan. Deze gamestoel van Razer biedt precies de juiste hoeveelheid comfort dankzij de optimale gewichtsverdeling. Dankzij de combinatie van unieke schoudersteunen van 110 graden en een 54 cm ultrabrede zitting zorgt de Razer Enki X voor een optimale gewichtsverdeling en langdurig comfort tijdens gaming-marathons.

De lendensteun van de Razer Enki X ondersteunt de onderrug op milde wijze en bevordert een neutrale houding om vermoeidheid tijdens langdurig zitten te voorkomen. De kussens van de Razer Enki X vullen elkaar perfect aan: de zitting is zacht, terwijl de stevige rugleuning meer steun biedt - het beste van twee werelden voor maximaal comfort. De belangrijkste zones van de Razer Enki X zijn bekleed met zachte, getextureerde stof voor nog meer comfort, terwijl de randen zijn gemaakt van zacht leer dat voortijdige slijtage tijdens dagelijks gebruik voorkomt.

Of het nu gaat om een geconcentreerde houding bij een toernooi of een ontspannen liggende houding terwijl je geniet van een film, de verstelbare rugleuning en zitting van de Razer Enki X kunnen eenvoudig worden aangepast aan elk scenario. Bovendien kunnen de armleuningen van de Razer Enki X in hoogte worden versteld en naar binnen of naar buiten worden gedraaid, zodat de armen zich tijdens het gamen altijd in een natuurlijke, ontspannen positie bevinden.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen