Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

D-Link DIR-842V2 AC1200 Wi-Fi Gigabit Router Router
De DIR-842V2 AC1200 Wi-Fi Gigabit Router staat garant voor een sterk netwerk in jouw woning, zodat het hele gezin probleemloos films kan streamen, facetimen of online kan spelen. Met automatische intelligentie en ouderlijk toezicht blijf je veilig verbonden en kan je in heel jouw woning of kantoor van betrouwbaar, snel en efficiënt internet profiteren.

Ervaar sterkere signalen en snelheden tot 1200 Mbps in heel jouw woning. Dankzij de Wave 2 Wireless AC-standaard krijg je snellere en efficiëntere wifi-verbindingen, zodat je vlotter kunt browsen, geen last van bufferen hebt en online games speelt zonder haperingen.

Je surft, chat en speelt online games op de 2,4 GHz-band met jouw smartphones en computers, terwijl je tegelijkertijd digitale media op de 5 GHz-band op jouw streaming mediaspelers en tablets streamt.

Met vier Gigabit LAN-poorten kan je maximaal vier bedrade apparaten aansluiten voor snelheden die tot 10x zo hoog zijn dan die van standaard Fast Ethernet-verbindingen. Nu kan je jouw belangrijke apparaten bekabeld aansluiten voor een betrouwbare verbinding met lage latentie.

De DIR-842V2 maakt gebruik van WPA3, de nieuwste geavanceerde wifi-beveiligingsstandaard die jouw verkeer versleutelt en jouw draadloze netwerk beschermt tegen bedreigingen van buitenaf. WPA3 omvat ook een nieuw protocol om de verbindingen van jouw apparaten te verifiëren en jouw netwerk tegen aanvallen te beschermen.

De DIR-842V2 beschikt over meerdere bedrijfsmodi, zodat op elke situatie kan worden ingespeeld:

Door de router te gebruiken als een standaard draadloos access point (AP) kan een breed scala aan draadloze apparaten verbinding maken met de DIR-842V2.

De Repeater-modus breidt de huidige draadloze dekking uit, waardoor dode hoeken en zwakke signalen worden geëlimineerd. De WISP-modus biedt de mogelijkheid om als cliënt of repeater te functioneren.

Als draadloze client kan de router verbinding maken met een bestaand AP en het netwerk fysiek uitbreiden met de twee ingebouwde Ethernet-poorten.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen