Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

ICY BOX IB-DK4031-CPD Adapter
De USB Type-C naar HDMI Combo-Adapter is ontworpen voor het aansluiten van een laptop, desktop of andere apparaten met USB Type-C aansluiting die ook de DP alternatieve modus ondersteunt op HDMI-ondersteunde apparaten zoals een televisie, monitor en etc. De outputresolutie van deze adapter bedraagt 3840x2160 @ 30 Hz. Er zijn geen extra drivers nodig, gewoon plug & play.

Bovendien kan je jouw pc opladen door de stroomadapter die bij jouw pc is meegeleverd in de USB-C-connector plaatsen en de dataverbinding via de USB 3.0 Type A-connector tegelijkertijd te verwerken. Bovendien, als je geen apparaat aansluit op de USB Type-C -aansluiting, kan je de gegevensverbinding ook via deze poort verwerken.

De nieuwe USB Type-C -aansluiting is niet alleen draaibaar, maar biedt ook driverloze conversie voor video- en geluidsformaten, gelijktijdige dataoverdracht en de mogelijkheid om tegelijkertijd het hostapparaat te laden. Dankzij het slanke ontwerp is de USB Type-C interface een must voor elk Next-Gen mobiel apparaat, van smartphone tot notebook.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen