Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Razer Nari Ultimate Gaming headset
De Razer Nari Ultimate is een draadloze gaming headset met opvallende Razer Chroma verlichting, superieure geluidstechnologie en een ergonomisch comfort waardoor jij helemaal in je gamewereld kan opgaan. THX Spatial Audio gaat verder dan de traditionele surround sound door geluid te simuleren in een 360° omgeving. Reageer op elke beweging in het spel, zelfs als die van boven of onder je vandaan komt. De headset gebruikt daarnaast een 2,4 GHz draadloze frequentie waardoor je tot 16 uur lang kan genieten van een draadloze spelervaring zonder vertraging en als het nodig is kan je ook gebruik maken van de 3.5 mm audio jack.
Om de Razer Nari Ultimate urenlang zonder moeite te dragen is de headset voorzien van foam oorkussens met koelgel, zodat ze minder snel warm zullen worden. Een verstelbare hoofdband zorgt voor een perfecte pasvorm zonder gedoe.
De headset kan worden gepersonaliseerd met de Razer Chroma verlichting. De verlichting in de oorschelpen kan in ontelbare verlichtingsprofielen worden ingesteld met 16,8 miljoen aanpasbare kleurenopties. Of je nu kiest voor jouw unieke programma van verschillende kleuren of kiest voor één van de preset effecten, het gaat allemaal gemakkelijk door het gebruik van Razer Synapse.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen