Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Trust GXT 307B Ravu Gaming Headset for PS4/ PS5 Gaming headset
De Trust GXT 307B Ravu Gaming Headset met opvouwbare microfoon en verstelbare hoofdband voldoet perfect aan al je gamingbehoeften. Sluit de hoofdtelefoon aan op je PlayStation 4/5 en je kunt prachtige overwinningen gaan behalen!

Communiceer effectief
De headset heeft een inklapbare microfoon met een cardioïde opnamepatroon. Het neemt gemakkelijk je stem op als je met je vrienden aan het praten bent. Je kunt de microfoon buigen in elke postitie die je wilt. Geen woord zal gemist worden als je met je teamgenoten aan het praten bent. Met de In-line afstandsbediening kun je het volume regelen en ook dempen wanneer nodig.

Langdurig comfort
De Ravu is ontworpen voor lange en intense gamingsessies met zijn comfortabele over-ear pads. Deze helpen om het geluid te verminderen wanneer je aan het gamen bent met of tegen je vrienden.

Neem de controle over
De 40mm luidsprekerunits geven je het geluid waar je naar zoekt. Verbindt de 2 meter lange kabel met 3.5mm jack aansluiting met je console of verbindt de verlengingskabel om te gebruiken met je PC of laptop. Luister naar het geluid van de zege.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen