Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

BenQ PD2720U Ledmonitor
De BenQ PD2720U is een 27" led-monitor in een esthetisch elegante look die flexibiliteit en de liefde van ontwerpers voor verfijning vooropstelt. Het 4K UHD scherm is uitgerust met de nieuwste kleurenstandaarden, Display P3 en DCI-P3 om een consistente kleurtoepassing onder alle designers te garanderen. Daarnaast dekt de monitor 96% van DCI-P3, evenals 100% sRGB, 100% Adobe RGB en Rec.709 kleurruimte, gebruikmakend van de geavanceerde IPS brede kijkhoektechnologie om kleurverschuivingen te minimaliseren en zo het absolute ontwerpvertrouwen te vergroten.

De PD2720U beschikt ook over de HDR10 technologie om ontwerpers het HDR-effect van hun video-inhoud tijdens het bewerkingsproces te laten zien, zodat de resultaten voor hun uiteindelijke werk gewaarborgd zijn. De monitor is geschikt voor bijna alle multimediatoepassingen en is ook speciaal ontworpen voor CAD, animatie en het bewerken van foto/video-inhoud. Met de Picture in Picture modus kun je aan twee programma's parallel werken voor een hogere productiviteit.

De PD2720U heeft diverse aansluitmogelijkheden: twee HDMI-ingangen en één DisplayPort-ingang worden gebruikt voor video-/geluidsoverdracht, drie USB 3.0-poorten maken aansluiting op invoerapparaten of opslagmedia mogelijk en de Thunderbolt 3-poort maakt niet alleen een bliksemsnelle bestandsoverdracht mogelijk, maar ook spiegeling van externe apparaten.

De PD2720U heeft een in hoogte verstelbare voet, kan zowel naar voren als naar achteren gekanteld worden en kan 30° naar links of rechts worden gedraaid. Geïntegreerde stereoluidsprekers met elk 2 Watt uitgangsvermogen, een blauwlichtfilter en flikkervrije leds maken het complete pakket af.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen