Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Samsung LS49A950UIUXEN Monitor
Zorg dat geen enkel detail je ontgaat met de 49'' DQHD Professional Monitor S95U van Samsung, het innovatieve display voor optimale prestaties.
De Samsung QLED-technologie zet licht om in een breder kleurenpallet, en biedt meer tinten dan de standaardmonitors. De kleuren zijn helder en puur met een uitgebreid kleurenpallet tot DCI-P3 95%, waardoor je geniet van levendige kleuren.
Dual QHD zorgt voor meer diepte in ieder detail. Dit resulteert in ongelofelijk realistische beelden. Met het 32:9 super ultrabrede scherm vergroot je jouw werkruimte zonder een tweede scherm te hoeven plaatsen en kun je moeiteloos multitasken op één scherm.
Met HDR-ondersteuning zijn de mogelijkheden eindeloos met iedere tint. Het creëert een dynamisch scala van heldere zwart- en wittinten. Donkere schermgedeelten zijn rijker en dieper, terwijl de lichte gedeelten nog schitterender uitkomen. Ervaar zelf deze ongekend heldere en gedetailleerde resolutie.
Blijf ook gefocust en productief. Content kan in één oogopslag op het gebogen scherm worden bekeken zonder vermoeide ogen, in tegenstelling tot platte beeldschermen. Dit zorgt voor een comfortabele kijkervaring. Gebruikers kunnen zich dus langer concentreren en zijn minder vermoeid.
De S9 monitor is voorzien van een USB Type-C-poort met 90W laadvermogen voor je laptop en gegevensoverdracht met slechts één kabel. Dankzij de LAN-poort kunnen laptops zonder LAN-poort eenvoudig met het beeldscherm verbinden voor het gebruik van Ethernet.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen