Zoeken...
Uitgelicht
home > Monitoren | Gaming

Beoordelen

LG UltraWide 35WN75C-W Ledmonitor
Het UltraWide 35WN75C-W QHD-scherm van LG met een resolutie van 3440x1440 en een beeldverhouding van 21:9 is geweldig voor productiviteit. Hierdoor kunnen grote hoeveelheden beeldmateriaal voor videobewerking worden weergegeven en kunnen talrijke audioplugins en effecten tegelijk worden bekeken.
Dankzij het grote scherm is er meer ruimte om een webinar te bekijken en is er nog genoeg ruimte om aanvullende materialen en aanwezigen te tonen. Bekijk schoolboeken, lezingen, gesprekken en zoekopdrachten in een enkel beeld en maak van het grote scherm jouw favoriete online klaslokaal. Bekijk tabellen en slides in één enkel beeld zonder dat je voortdurend vensters hoeft te wisselen. Je kan de werkruimte aanpassen door het scherm te splitsen of de basisopties van de monitor aan te passen met slechts een paar muisklikken.
De HDR-technologie wordt nu toegepast op verschillende applicaties. Deze monitor is compatibel met de industrienorm HDR10 high dynamic range, gebaseerd op het sRGB 99% kleurengamma. De monitor ondersteunt specifieke kleur- en helderheidsniveaus waarmee de gebruiker kan genieten van een geweldige kleurweergave.
Ondersteuning voor USB Type-C™ maakt opladen mogelijk voor de nieuwste laptops tot 60 W, snelle gegevensoverdracht en display-verbinding. Het is ook compatibel met Mac-apparaten*. Slechts één kabel kan een ideaal, efficiënt werkstation realiseren.
Dit gestroomlijnde scherm heeft een slanke schermrand aan drie zijden en biedt een geweldig nauwkeurig en levensecht beeld. De 7W stereoluidsprekers met MaxxAudio® bieden een levensechte geluidservaring.

Met 100 Hz refreshrate en 5 ms (GTG) reactietijd worden objecten duidelijk weergegeven voor een vlottere videoplay en een bijna surrealistische visuele soepelheid. Dit biedt een uitstekende beeldkwaliteit voor het werk en een duidelijk voordeel bij het gamen.
Met AMD FreeSync-technologie kunnen gamers genieten van een soepel en vloeiend beeld tijdens hi-res, snelle games. AMD FreeSync elimineert vrijwel alle beeldvervegingen en beeldhaperingen op het scherm. Minimaliseer bovendien invoervertraging met Dynamic Action Sync zodat je bij games elk moment in real time kunt vatten.
Gamers kunnen sluipschutters die zich in de donkerste omgevingen verstoppen ontwijken en snel ontsnappen aan situaties wanneer het licht explodeert dankzij de Black Stabilizer.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen