Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

KlikAanKlikUit Alset-2000 Draadloos beveiligingssysteem Compleet pakket
Beveilig je woning of bedrijf eenvoudig met het KlikAanKlikUit beveiligingssysteem. Met de ALSET-2000 zal jouw buurt gelijk horen wanneer een ongewenste bezoeker je woning of bedrijf probeert te betreden.

Compleet beveiligingssysteem
De ALSET-2000 bevat een sirene, een bewegingssensor, een magnetische contactsensor en een afstandsbediening. Met deze complete set kun jij je woning beschermen tegen ongewenste bezoekers. Het alarm (100 decibel) zal afgaan wanneer één van de sensoren wordt geactiveerd. Hierdoor weet je gelijk wanneer een ongewenste bezoeker je woning probeert te betreden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig het systeem in- en uitschakelen.

Eenvoudig te installeren
De ALSET-2000 is eenvoudig te installeren. Plaats de sensoren en de sirene op de gewenste plek en koppel deze, zoals beschreven staat in de handleiding. De sirene kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden geplaatst, aangezien deze waterdicht is (IP44).

Beveiligd systeem
De ALSET-2000 is voorzien van een anti-sabotage systeem. Dit houdt in dat het luide noodsignaal geactiveerd wordt als de sirene of één van de aangesloten sensoren wordt verwijderd, geopend of vernietigd. Daarnaast communiceert het systeem via een beveiligd radiosignaal. Dit 868 Mhz signaal werkt door muren, ramen en deuren heen en zal geen effect hebben op het Wi-Fi netwerk. Binnenshuis heeft het een bereik tot 70 meter en buitenshuis een bereik tot 120 meter.

Lange levensduur van de batterij
De ALSET-2000 heeft een lange batterijduur en een batterij-bijna-leeg indicator. Zo ben je altijd op de hoogte van de batterijstatus en wordt veiligheid binnen je woning gegarandeerd. Bovendien controleert de sirene voortdurend de batterij status van de aangesloten sensoren.

Plus Line beveiligingssysteem
De KlikAanKlikUit Plus Line bestaat uit diverse beveiligingsproducten. Met dit Plus Line beveiligingssysteem kun jij je woning en bezittingen tegen mogelijke indringers beschermen, zonder hiervoor maandelijkse kosten aan beveiligingscontracten te betalen. Je kunt tot 25 KlikAanKlikUit producten koppelen aan de sirene, zoals de ALKCT-2000 afstandsbediening, ALMDT-2000 bewegingssensor, ALSIR-2000 sirene etc.*
Daarnaast kun je dit beveiligingssysteem koppelen aan het ICS-2000 Internet Control Station. Op deze manier kun jij je alarm via je tablet en/of smartphone in- en uitschakelen en ontvangt je pushmeldingen wanneer je niet thuis bent.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen