Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Popp Flood Sensor Watermelder
De POPP Flood Sensor detecteert water en voorkomt dure schade.
Een kapotte slang bij de wasmachine of een lekkende leiding bij de waterkraan. Zelfs als er slechts een klein lekje is, kan het grote schade veroorzaken. De POPP-sensor beschermt je daartegen. Zodra het apparaat water detecteert, wordt een akoestisch alarm geactiveerd. Bovendien begint het LED-lampje te knipperen en wordt er een alarmsignaal naar de Z-Wave gateway gestuurd. Hierdoor ontvangt je ook een bericht op je smartphone en kun je meteen handelen, zelfs als je niet thuis bent. Hierdoor kunnen grote beschadigingen worden voorkomen.

Door de sensor te verbinden met andere slimme apparaten zoals de POPP Stop kun je het water zelfs automatisch uitschakelen als er een lekkage in een waterleiding is.
De POPP Flood Sensor kan eenvoudig onder een wasmachine of wastafel geplaatst worden. Als er onvoldoende ruimte is voor het hoofdtoestel kunt je de meegeleverde sensorkabel met extra wandmontageplaat gebruiken. De sensor is waterbestendig en zwevend (beschermingsklasse IP44). Het is dus ook geschikt voor gebruik buitenshuis.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen