Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Smartwares SH8-99401 Alarmbeveiliging set Set
Je kent het wel. Ben je net van huis en vraag je je af of je de deur wel op slot hebt gedaan. Met de SH8-99401 Alarmbeveiliging set van Smartwares weet je het meteen. Je krijgt namelijk direct een melding als een deur of raam openstaat of geopend wordt. Daarnaast gaat in huis de slimme lamp rood knipperen om eventuele ongewenste gasten te laten zien dat je weet dat er iemand binnen is. Zo verlaat je altijd met een goed gevoel je huis.

De alarmbeveiliging set bestaat uit twee magneetcontacten, een slimme lamp en de Link. De Link verbindt de lamp en magneetcontacten via je internetnetwerk met de gratis HomeWizard Link app waardoor je notificaties op je smartphone ontvangt. Via de app stel je telefoonnummers als noodcontacten in en kan je de kleurlamp ook aan- en uitzetten en van kleur laten veranderen.

De installatie van de alarmbeveiliging set is eenvoudig. De Link sluit je aan met een internetkabel en vervolgens download je de HomeWizard Link app in de App Store of Google Play store. De app legt stap voor stap alle handelingen uit waardoor je binnen no time je nieuwe slimme lamp en magneetcontacten gekoppeld hebt en notificaties kunt ontvangen op je smartphone.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen