Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Epson EH-TW5400 Thuisbioscoopprojector Lcd-projector
Kom samen met familie en vrienden om films te bekijken en te genieten van een echte bioscoopervaring met deze Full HD 3D- en 2D-thuisbioscoopprojector van 2500 lumen en een dynamische contrastverhouding van 30.000:1. Films komen tot leven met heldere en levendige beelden dankzij de 3LCD-technologie, die een helderheid biedt die tot drie keer zo groot is als die van 1-chip DLP-projectoren. Het apparaat is bovendien eenvoudig te installeren dankzij keystone-correctie en 1,2x handmatige zoom.

Of je nu jouw favoriete sport of een klassieke film bekijkt of een game speelt, de Full HD-thuisbioscoopprojector van Epson biedt je het unieke bioscoopgevoel met een beeldweergave tot 300 inch (762 cm). Dit model kan de meest sfeervolle scènes weergeven met scherpe contrasten en diepe zwarttinten, terwijl jouw beelden helder, scherp en vloeiend blijven tijdens de snelste en meest intense actiescènes dankzij detailversterking en frame-interpolatie.

De compacte en lichtgewicht EH-TW5400 is eenvoudig mee te nemen, terwijl de 1,2x zoom en keystone-correctie zorgen voor een probleemloze afstelling van de beeldpositie. Toegang tot jouw entertainment is eenvoudig beschikbaar via twee HDMI-ingangen (inclusief één met MHL-connectiviteit) voor het aansluiten van dvd-spelers, spelcomputers en meer.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen