Zoeken...
Uitgelicht
home > 4K beamers

Beoordelen

LG CineBeam Laser 4K HU80KSW Laserprojector
Ervaar het echte bioscoopgevoel met een projectiegrootte tot 150 inch met de LG CineBeam Laser 4K HU80KSW. De projector heeft een resolutie van 3840 x 2160 met 8,3 miljoen discrete pixels die met XPR-videoverwerking worden geprojecteerd. De densiteit van het beeld is vier keer hoger en gedetailleerder. Dit is belangrijk voor projecties op een groot scherm.

De krachtige laser-lichtbron biedt heldere beelden en kan tot 20.000 uur mee. Als je met deze projector acht uur per dag video's projecteert, dan gaat de laser-lichtbron 7 jaar mee.

Op basis van een gebruik van 500 uur is de vermindering van de oorspronkelijke helderheid 65% voor de lamp, maar 99% voor de laser. De stralende helderheid blijft en er zijn achteraf geen dure vervangkosten.

De helderheid van 2500 lumen biedt aangenaam licht, heldere beelden binnenshuis en geen onaangename felheid.

Met slechts de helft van conventionele afmetingen en een baanbrekend design is dit model optimaal voor installatie bij jouw thuis.
Geniet van optimale SMART gebruikersinterface voor het grote scherm en slimme functies. Bladeren door content is gemakkelijk door de gebruikersinterface die gebaseerd is op feedback van tv-klanten. Het gebruiken van een draadloos toetsenbord en muis wordt ook ondersteund.

Met Miracast kan men draadloos spiegelen om content van smart-apparaten weer te geven op een groot projectiescherm. Hij kan ook worden gekoppeld met Bluetooth-audioproducten zoals externe luidsprekers of hoofdtelefoon.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen