Zoeken...
Uitgelicht
home > Fotocamera's

Beoordelen

Canon IXUS 190 Digitale camera
Deze 20 Megapixel IXUS is ultraslank, stijlvol en connected. Zo kun je gemakkelijk fantastische foto's en HD-video's maken en delen. Eenvoudig 'mikken & klikken' - een veelzijdige lens met 10x optische zoom en intelligente Image Stabilizer.

Leg eenvoudig spectaculaire landschappen en details van onderwerpen op afstand vast met deze superslanke, draagbare IXUS met een ultragroothoeklens en 10x optische zoom.

Geniet van uitzonderlijke kwaliteit en gedetailleerde beelden met datumstempel, 20 Megapixel en een intelligente Image Stabilizer die automatisch scherpe en stabiele foto's en video's maakt.

Dankzij geweldige wireless connectiviteit kun je je camera gemakkelijk en snel koppelen met je smartphone of tablet en de Canon Connect-app gebruiken om je creaties te delen en opnamen op afstand te maken.

Gewoon 'mikken en klikken' om fantastische foto's of video's te maken met Easy Auto, die de perfecte camera-instellingen voor je kiest, en geniet van de verschillende gemakkelijke creatieve modi.

Fantastische HD-video's (720p) maken is leuk en eenvoudig met slechts één druk op de knop. Een dynamische Image Stabilizer houdt zelfs opnamen uit de hand en vergrote beelden scherp en stabiel.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen