Zoeken...
Uitgelicht
home > Dashcams

Beoordelen

BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD Cloud Dashcam, 32GB Dashcam
De DR900X-2CH Plus is het nieuwe premium 4K model Cloud dashcam van BlackVue, inclusief 32GB MicroSD kaart.

De voor camera beschikt over een 8 megapixel CMOS sensor voor de beste 4K Ultra High Definition opnamekwaliteit. De achter camera beschikt over een Full HD Sony STARVIS sensor. Dankzij deze sensoren maakt hij in alle licht -en weersomstandigheden opnames van hoge kwaliteit.

De HEVC (H.265) compressie technologie zorgt ervoor dat de opnamebestanden de best mogelijke kwaliteit hebben, zonder in te leveren in opnametijd.
Ook beschikt de DR900X Plus over een ingebouwde Dual-band GPS ontvanger, Dual-Band Wi-Fi en een geïntegreerde parkeermodus functie dankzij de meegeleverde CH-3P1 vaste voedingskabel.

De dashcam is LTE ready, en kan worden verbonden met BlackVue Cloud via een Wi-Fi hotspot. Wil je liever geen externe Wi-Fi hotspot plaatsen in je voertuig, maar wel altijd en overal verbonden zijn?
Sluit dan de nieuwe BlackVue CM100LTE module (apart verkrijgbaar) eenvoudig aan op je BlackVue USB poort voor de meest stabiele Cloud LTE verbinding. Deze LTE module dient voorzien te worden van een 4G nano-simkaart.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen