Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Zens Single Ultra Fast Wireless Charger Optimized voor Apple iPhone Oplader
De Single Ultra Fast Wireless Charger Optimized voor Apple iPhone heeft een tijdloos, bescheiden ontwerp dat naadloos aansluit bij elke decoratieve stijl. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken. Met deze draadloze oplader laadt je jouw iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X op met de hoogste oplaadsnelheid. Hij wordt geleverd met een AC/DC-adapter, dus gewoon plug-and-play.

De onderliggende inductieve technologie zorgt ervoor dat het apparaat elke keer dat het op de oplader wordt geplaatst, veilig wordt opgeladen. Jouw mobiele telefoon kan vrij geplaatst worden en hoeft niet vastgezet te worden. Een vlekkeloze werking is gegarandeerd, keer op keer.

Deze draadloze oplader is het ideale apparaat om jouw mobiele telefoon snel thuis of op kantoor op te laden, omdat het zowel Apple Fast Charge als Samsung Fast Charge ondersteunt. Deze draadloze oplader is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, omdat de standby-vermogen is ultra-laag en het automatisch stopt met opladen zodra jouw mobiele telefoon volledig is opgeladen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen