Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Bosch AdvancedImpact 900 + DA Klopboormachine
De Bosch AdvancedImpact 900 met maximale boorcapaciteit en robuustheid voor zware werkzaamheden: door de extreem krachtige motor van 900 Watt, de aandrijving met 2 standen en het verbeterde slagmechanisme kan hij ook de grootste boordiameters snel en probleemloos aan, in alle materialen, zelfs in beton. De geïsoleerde metalen behuizing zorgt voor een zeer hoge mate van robuustheid.
Met de AdvancedImpact 900 kan nauwkeurig en stofvrij worden geboord: met de innovatieve Bosch boorassistent kan gemakkelijk de ideale boordiepte voor de boorgaten worden bepaalt en kan bovendien het stof direct tijdens het boren worden opgevangen.
Bosch Constant Electronic houdt het toerental ook onder belasting automatisch constant voor de hoogste precisie en de beste resultaten en met de Bosch Speed-Preselection kan de elektronische toerentalinstelling en -regeling via de stelknop en drukschakelaar nauwkeurig worden afgestemd, zodat fijn gedoseerd kan worden gewerkt. Verder heeft de machine een functieschakelaar zodat op het materiaal kan worden afgestemd.
De Bosch Advanced 900 wordt in een koffer geleverd, incl. Drill Assistent.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen