Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Bosch Professional GPB 18V-2 C Professional Bouwradio
De GPB 18V-2 C Professional is de flexibele en draagbare oplossing om elke werkomgeving te vullen met muziek en geluid via Bluetooth
Compatibel met een groot aantal geluidsbronnen, waaronder Bluetooth, FM en AUX, is deze set net zo divers als de muziek die eruit komt. De radio werkt op 18V-accu's of wisselstroom en biedt intuïtieve bediening, een snelle instelling, opladen via USB en beschermklasse IP 54. Het kan zowel rechtop als liggend worden neergezet en heeft zowel een handgreep als haak voor gemakkelijk transport en opslag, waarbij ook de compactheid van de radio een voordeel is. De mogelijkheid om twee radio's met één smartphone te koppelen zorgt voor een uniek stereogeluid.

Apparatuur en toepassing
Dit apparaat is ideaal om bouwplaatsen van radio te voorzien en muziek vanaf smartphones af te spelen. Deze is compatibel met alle Bosch Professional 18V-accu's (1,5 - 8 Ah).

Aanvullende informatie
De twee luidsprekers van de GPB 18V-2 C Professional met in totaal 15 W produceren een fantastisch geluid, terwijl extra passieve zenders voor een goede baservaring zorgen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen