Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Xiaomi Mi 9 Smartphone
De Xiaomi Mi 9 beschikt over een prachtig 6,39 inch (16,2 cm) AMOLED display met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Het display is gemaakt van krasbestendig Corning Gorilla Glass 6. De gebogen achterkant geeft de telefoon een slank uiterlijk, voelt bijzonder comfortabel aan en past perfect in de ronding van je handpalm. De de Snapdragon 855 met een kloksnelheid tot 2,84 GHz en 6 GB RAM zorgen dat alle functies van de camera en high-end gaming soepel verloopt.

De Tripple Camera van Xiaomi Mi 9 is gebaseerd op de Sony's IMX586 sensor en beschikt over drie essentiële lenzen: groothoek, telefoto en ultragroothoek. De Mi 9 heeft een lens die breder is dan gewone lenzen en daarnaast kan de camera vervorming corrigeren. Het ondersteunt zelfs macrofotografie, dus je creativiteit is niet beperkt. De 20 MP hoge resolutie sensor kan op intelligente wijze pixels combineren in een enkele pixel van 1,8 μm, waardoor foto's helderder worden bij weinig licht.

Door de optische vingerafdruksensor op het scherm te gebruiken, wordt jouw vingerafdruk gescand met behulp van zeer nauwkeurige dynamische scherpstelling, zodat de scan niet wordt beïnvloed door fel licht of droge handen. De voeding wordt ondersteund door een 3300 mAh sterke batterij die draadloos kan worden opgeladen met maximaal 20 watt.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen