Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Samsung Galaxy S10+ Smartphone
Samsung introduceert met trots de Galaxy S10+. Geen notch, geen afleiding.
De Galaxy S10+ maakt gebruik van Samsungs Dynamic AMOLED-display. Het display toont content in levendige kleuren, wat heldere en realistische beelden oplevert. Ontgrendel de mogelijkheden door enkel het glas aan te raken met de Ultrasonic Fingerprint Sensor.
Je telefoon levert nog betere prestaties terwijl je minder energie verbruikt door de inventieve processor en het snelle RAM geheugen. Zelfs als je live uitzendt, je favoriete video bekijkt of een zware game speelt, jouw telefoon werkt soepel. En je beleeft daarbij alles met het verbeterde Dolby Atmos geluid met stereoluidsprekers afgestemd door AKG. Met driedimensionale audio, verbluffende helderheid, rijke symmetrie en een luider volume dat je midden in jouw muziek en films plaatst.
Maar leg ook de wijde wereld vast. Gebruik bijvoorbeeld de ultrawide camera om schitterende foto's te maken met een grote kijkhoek. En de intelligente camera`s helpen je prachtige foto's te maken door afbeeldingscomposities voor te stellen en je camera-instellingen automatisch naar de scenes te optimaliseren. Zo ben je ook dag en nacht klaar voor foto's met Dual Aperture voor dag tot nacht lichtregeling - pas het licht aan en optimaliseer het voordat je op de sluiterknop tikt. Bovendien combineert de krachtige processor automatisch meerdere beelden van hetzelfde moment met weinig licht in één mooie opname.
En maak je geen zorgen over je telefoon, ongeacht de omgeving. De Galaxy S10+ heeft een IP68-classificatie, de hoogste norm voor mobiele apparaten voor water- en stofbestendigheid.
De Galaxy S10+ is de next generation smartphone die zich op intelligente wijze aanpast, zodat jij jezelf niet aan hoeft aan te passen.
Je hoeft jouw telefoongebruik niet te rantsoeneren. Intelligent Performance Enhancer herkent jouw mobiele gewoonten en optimaliseert de manier waarop je met jouw telefoon omgaat. Het anticipeert zelfs op jouw behoeften door de door jou vaak gebruikte apps vooraf te laden zodat ze onmiddellijk worden gestart.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen