Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Xiaomi 11T Pro Smartphone
De donkergrijze Xiaomi 11T Pro is gemaakt voor ambitieuze amateurfotografen. Hij combineert uitzonderlijke hardware met technisch geavanceerde fotosoftware, waardoor iedereen de beschikking krijgt over een groot aantal ongelooflijk creatieve en toch gebruiksvriendelijke videofuncties. Zelfs bij weinig licht ben je klaar voor elke scène met de ultragroothoek en tele-macro lens. De 9-in-1 Super Pixel van de 108MP hoofdcamera maakt opnamen in extreme duisternis mogelijk. AI-gebaseerde ruisonderdrukking en lichtverbeteringsalgoritmen van RAW-kwaliteit in realtime maken alle beelden automatisch helderder en gedetailleerder. Ontdek heldere en duidelijk zichtbare details op dit scherm met een realistischer beeldkwaliteit, tot een resolutie van 8K.

Het helder scherm met een enorm kleurengamma, Dolby Vision en vloeiende weergave is een ander hoogtepunt van de 11T Pro. Dankzij de hoge resolutie van FHD+ (2400 x 1080) kan video-inhoud met veel details worden afgespeeld. De verversingssnelheid van maximaal 120 Hz zorgt voor vloeiende schermbeelden, vooral tijdens het gamen. Het AdaptiveSync-scherm selecteert automatisch de meest geschikte vernieuwingsfrequentie voor het moment, voor een vloeiende weergave en energiezuinigheid. Met een touch sampling rate tot 480 Hz is het ook een van Xiaomi's meest responsieve displays. Hij reageert sneller dan ooit op alle invoer, zodat je je tegenstanders tijdens het gamen een stap voor blijft.

Dankzij de nauwkeurigere kleurweergave, het bredere kleurenspectrum en de vloeiendere kleurovergangen, toont het scherm van de 11T Pro inhoud in uitmuntende kleurkwaliteit. De ultrasnelle Qualcomm Snapdragon 888-processor met 5nm-procestechnologie is state-of-the-art op het gebied van CPU, GPU en AI, waardoor het een van de krachtigste processors van het 5G-tijdperk is. In combinatie met 8 GB DDR5 RAM en snelle UFS 3.1 solid state-opslag, behaalt de 11T Pro recordsnelheden. Het geheel wordt aangedreven door een grote 5000 mAh batterij die supersnel wordt opgeladen dankzij 120W bekabelde turbo-oplading. Daarnaast biedt deze smartphone een opslag van 256 GB zodat je alle foto's en video's makkelijk kan opslaan om later te delen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen