Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Apple iPhone 7 Smartphone
De iPhone 7 is voorzien van een geavanceerd nieuw camerasysteem, alles werkt sneller, de batterij gaat langer mee, de stereospeakers leveren geweldig geluid en het display is enorm helder en kleurrijk. Daarnaast is hij ook nog eens spat- en waterbestendig, waardoor de iPhone 7 al je verwachtingen overtreft.

Design
De sterke aluminium behuizing is spat- en waterbestendig. De vernieuwde thuisknop is niet-mechanisch, drukgevoelig en snel. Het unibody-design heeft geen voelbare naden.

Camera
De 12-MP camera van de iPhone 7 is verbeterd met optische beeldstabilisatie, heeft een diafragma van ƒ/1.8 en heeft een lens die uit 6 elementen bestaat. Zo kan je bij weinig licht toch mooie foto's en video's maken.

Display
Dankzij het Retina HD-display worden de kleuren zo nauwkeurig weergeven, dat alles op je scherm er levensecht uit ziet. In het Retina HD-display is 3D Touch geïntegreerd. Met 3D Touch reageert je iPhone met subtiele tikjes, zo voel je dus precies wat je doet.

Chip
De architectuur van de A10 Fusion-chip zorgt er voor dat de verwerkingssnelheid alleen omhoog gaat wanneer dat nodig is. Op andere momenten werkt de chip heel zuinig. Dit zorgt ervoor dat de iPhone 7 ontzettend snel en efficiënt is.

Audio
De stereospeakers van de iPhone 7 produceren twee keer zo veel geluid als de iPhone 6 en hebben een groter dynamisch bereik.
De iPhone 7 wordt geleverd met EarPods die zijn voorzien van een Lightning-connector.

Wifi en mobiele netwerken
De iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE Advanced, wat downloadsnelheden tot 450 Mbps mogelijk maakt. Daarnaast heeft hij ook nog eens super snelle wifi, namelijk tot 866 Mbps met 801.11ac met MIMO.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen