Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Panasonic KX-PRW120NLW Draadloze DECT Telefoon Analoge telefoon
Perfecte combinatie van design en functie. De vaste telefoon KX-PRW120 is een optisch buitenbeentje: het mobiele toestel ligt elegant op een onzichtbaar magneetcontact van het basisstation en vormt hiermee één optische eenheid.
Bij de keuze van de materialen werd aandacht geschonken aan maximale kwaliteit. Geborsteld aluminium werd gecombineerd met de allermodernste hightech-kunststoffen. Deze precisie ziet en voelt men onmiddellijk.
Met een Panasonic KX-PRW120 telefoon en de app "Smartphone Connect" groeit ook uw smartphone of tablet-pc (Google Android en Apple iOS) snel uit tot een mobiel DECT-toestel. De KX-PRW integreert tot vier toestellen via WLAN in uw vaste netwerk en biedt talrijke mogelijkheden:
  • Oproepen via de vaste lijn direct ontvangen of tot stand brengen op uw smartphone/tablet.
  • Interne gesprekken voeren tussen uw vaste telefoon en smartphone, gesprekken doorsturen of conferenties beleggen.
  • Contactgegevens met foto's, geluiden of achtergrondbeelden verzenden van de smartphone naar de KX-PRW110.
  • Met een vast netwerk besparen u en uw beller op een aantal kosten.

    Het overzichtelijke en heldere 2,2" LCD-kleurendisplay met fijne QVGA-resolutie zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening. Het beeldscherm is niet overladen met informatie en direct duidelijk.
    Voor de gemoedsrust van de ouders is hij voorzien van een babyfoonfunctie: als de handset in de kinderkamer een geluid registreert, wordt naar keuze een andere handset in het gezin gebeld of wordt een extern telefoonnummer gekozen, bijvoorbeeld de gsm van papa.
    Het geïntegreerde antwoordapparaat met uitgebreide functies heeft een opnametijd van 40 minuten. Praktisch: als telefoonnummers of adressen worden achtergelaten, kan vooruit of achteruit worden gespoeld in het bericht. Wanneer nieuwe berichten binnenkomen, kan het antwoordapparaat een voordien opgeslagen nummer bellen en het bericht afspelen.
  • Je beoordeling is verstuurd.
    Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

      Jouw gegevens

      *
      *
      *

      Beoordeling

      *
      Tip:

      Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

      Velden met een * zijn verplicht

      Versturen