Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Gigaset R700H Pro Analoge telefoon
Dit draadloze toestel kan uiteraard ook op kantoor worden gebruikt: hij ligt prettig in de hand en de uitmuntende geluidskwaliteit is een opvallend kenmerk. De aantrekkelijke vormgeving met antislipoppervlak, het grote kleurendisplay en de uitstekende batterij zijn allemaal pluspunten van de Gigaset R700H Pro.
Maar de Gigaset R700H PRO ontplooit zijn volledige potentie vooral in de dagelijkse werkomgeving: Het toestel is waterafstotend en stofdicht. Stoten en krassen maken weinig kans. In combinatie met een Gigaset Multicell-systeem biedt het toestel flexibiliteit en volledige bewegingsvrijheid binnen het bedrijfspand.

Iedereen die op zoek is naar een toestel dat altijd klaar is voor gebruik: de Gigaset R700H PRO biedt goede services, ook in werkplaatsen, fabrieken en op bouwterreinen. Hij is degelijk en is gecertificeerd voor beschermingsgraad IP65. Schokken, stof en waterstralen maken weinig kans het harde oppervlak te beschadigen, net als krassen en desinfecterende middelen: hierdoor is reinigen simpeler en zijn virussen en bacteriën kansloos.

Het kenmerk van een goed toestel is de gebruiksvriendelijkheid. De Gigaset R700H PRO past zich perfect aan jouw dagelijkse werksituatie aan. Ongeacht waar je het toestel gebruikt, in de regen, in vochtige omstandigheden of in stoffige productiefaciliteiten, je kan altijd rekenen op dit professionele toestel. Het oppervlak is voorzien van een laagje rubber voor een goede grip. Zelfs als je werkhandschoenen draagt, is gebruik geen probleem. En daarnaast beschikt het toestel over een alarmknop voor jouw veiligheid.

En als er om je heen veel lawaai is, laat dit DECT-toestel zien wat hij kan. Dankzij het trilalarm en het knipperende ledlampje, is dit toestel ideaal voor omgevingen met harde geluiden zoals productiefaciliteiten, buiteninstallaties en logistieke omgevingen. Het grote kleurendisplay is indrukwekkend. Zelfs visuele oproepindicaties behoren tot de mogelijkheden. En als het laat wordt, kan dit bedrijfstoestel in het donker ook als zaklamp dienen.

Luister goed! Dit toestel biedt een indrukwekkend geluid. De innovatieve HDSP-technologie van Gigaset staat voor High Definition Sound Performance. Dit betekent dat het geluid altijd hoorbaar is, ongeacht hoe je het toestel gebruikt: als handset, met een headset of handsfree. En als het geluid om je heen harder wordt, kan je de beller dankzij de nieuwe, automatische volume-aanpassing altijd goed horen én ben je zelf goed te horen. Voor gebruik van en headset is Bluetooth 4.2 of een 3,5-mm jack-aansluiting vereist.

Iedereen die iets te melden heeft, moet hiervoor de tijd kunnen nemen. Met dit toestel kan je rustig jouw zaken regelen. De uitstekende batterijduur is een opvallend kenmerk. Met maximaal 13 uur spreektijd en tot wel 320 uur stand-bytijd, is dit toestel altijd klaar voor gebruik. Je kan, naast de bijgeleverde lader het toestel ook via de geïntegreerde micro-USB-poort opladen. Met de geïntegreerde riemclip kan je de telefoon altijd meenemen. Een draaiende clip is verkrijgbaar als accessoire.

Flexibel dankzij Multicell: Met de Gigaset R700H PRO ben je overal op het bedrijfsterrein bereikbaar: binnen, buiten, in de werkplaats of op kantoor. Met een Gigaset Multicell-systeem verloopt de overdracht van gesprekken soepel en ook naadloze handover & roaming zijn gewaarborgd. Het kan tevens worden gebruikt met CAT-iq- en GAP-compatibele basisstations van derde partijen, in zowel enkelcel als multicel omgevingen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen