Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Asmodee War of the Ring - Second Edition Bordspel
Het strategische War of the Ring is het meest grootse bordspel uit het Lord of the Rings universum. Laat je onderdompelen in het fantastische verhaal van J.R.R. Tolkien vol epische actie, dramatische conflicten en memorabele personages.

Als speler van de Vrije Volkeren voer je het bevel over de trotse legers van de belangrijkste koninkrijken uit de Derde Eeuw. Van de paardenheren van Rohan tot de soldaten van Gondor en de Elfenheren van Rivendell, leid je de verdediging van de laatste vrije rijken van Midden-aarde. Neem het op het slagveld op tegen de kwade volgelingen van Sauron in een wanhopige poging om hun aanval te vertragen, terwijl jij de Fellowship of the Ring leidt in de zoektocht naar Mount Doom.

Als de Shadow speler leid je de hordes van de Dark Lord en zijn machtigste volgelingen terwijl ze proberen duisternis naar Midden-aarde te brengen. Legioenen Orks, Trollen, Wolfriders en de vreselijke Ringwraiths wachten op je bevel. Jaag op de Ringdrager en breng de kostbare Ring naar zijn meester, of verpletter je vijanden met je onstuitbare legers.

Uiteindelijk zal één kant als overwinnaar uit de strijd komen.
Als de Schaduw genoeg steden en vestigingen van zijn vijanden verovert, of als de Ringdragers falen en corrupt worden, zal de Duisternis zegevieren.
Als de Fellowship erin slaagt de Ring te vernietigen voordat dit gebeurt, of als de legers van de Vrije Volkeren erin slagen het tij te keren en zelf de vestingen van de vijand te veroveren, is de val van de Zwarte Vorst nabij...
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen