Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Wera Adventskalender 2019 Gereedschapsset
Wera viert zijn 10e verjaardag met de Wera Decemberkalender 2019. Deze Decemberkalender toont productnoviteiten voor veel schroefplezier met probleemoplossingen in professionele kwaliteit die zich in de praktijk hebben bewezen.

De nieuwe T-houder ligt uitstekend in de hand. Zijn 2-componenten greep zorgt voor een veilige en stevige grip. De geometrie van de T-greep houder zorgt daarbij voor een uitzonderlijk hoge hefboomwerking. De geïntegreerde bit-snelwisselhouder ‘Rapidaptor’ biedt maximale flexibiliteit voor wat betreft schroefprofielen en maakt een razendsnelle wissel van het gereedschap mogelijk.

Eveneens nieuw: De kleine, bolvormige Stubby bithouder waarmee ook uitstekend in krappe ruimten kan worden gewerkt. De geïntegreerde magneethouder is eveneens uiterst compact en geeft de gebruiker maximale keuzevrijheid, voor wat betreft het benodigde schroefprofiel. De meegeleverde bits, doppen en dopadapter maken de Decemberkalender tot een set die veelzijdig schroeven mogelijk maakt: 11x 25 mm bits en 6x 50 mm bits met speciale corrossiebescherming in de profielen sleuf, binnenzeskant, TORX®, kruiskop PH en PZ; 3 doppen met Take-it-Easy Toolfinder; 1 dopadapter om de T-greep en Stubby houder ook voor doppen te kunnen gebruiken.

De Wera Decemberkalender viert in 2019 alweer zijn 10e verjaardag. Voor deze gelegenheid bevat de kalender van dit jaar twee bijzondere extra’s: Een Stubby flessenopener en een T-greep kurkentrekker vormen een duo dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig, maar ook een echte eyecatcher is. Alle schroefaccessoires kunnen veilig worden opgeborgen in het stoffen etui dat eveneens wordt meegeleverd. Dit etui is voorzien van een fleecezone aan de buitenzijde en kan dankzij de eveneens meegeleverde klittenbandstrip heel eenvoudig worden gemonteerd aan een muur of gereedschapskar. Tevens zijn alle onderdelen compatibel met het gereedschapstransportsysteem Wera2go. Natuurlijk geldt ook voor het stoffen etui dat dit compatibele is met het revolutionaire Wera2go-systeem.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen