Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Princess Smart Glazen Paneelverwarmer 1500W Convector
De Princess Smart Glazen Paneelverwarmer 1500W is een strak vormgegeven verwarming die past in elk interieur. Is jouw studeerkamer of badkamer in de winter ook altijd zo koud? Dan is de Princess Smart Glazen Paneelverwarming ideaal. Met 1500 watt vermogen verwarmt dit glazen paneel de kamer extra snel en efficiënt. De elegante paneelverwarming kan zowel staand gebruikt worden of bevestigd worden aan de muur en is hierdoor geschikt als permanente verwarming. Bedien de verwarming eenvoudig via de Princess Home app op je smartphone. Zo stel je tijdschema’s in en kom je altijd thuis in een heerlijk verwarmde kamer. De Princess Smart Glazen Paneelverwarming is de perfecte aanvulling van jouw smart home.

Luxe design en uitgebreide mogelijkheden
De Princess Smart paneelverwarming heeft een luxe uitstraling door de glazen behuizing en de LED indicatoren. Via het display of in de app op je smartphone kies je uit twee verschillende verwarmingsstanden en stel je de timer in. Met de timer stel je in hoe lang je de verwarming aan wilt laten staan en wanneer deze automatisch uit gaat. De convectorkachel heeft een aanpasbare thermostaat en kan tussen de 15°C en 35°C verwarmen.

Verwarm je huis met de Princess Home app
De Smart paneelverwarming is de perfecte aanvulling in jouw smart home. Met de iOS of Android Princess Home app kun je jouw paneelverwarming op afstand besturen. In de app kun je de paneelverwarming aan en uit zetten en de temperatuur veranderen. Stel tijdschema’s in of laat je paneelverwarming in de badkamer vast starten als jij nog beneden even wat opruimt. Zo hoef je in de winter nooit meer te douchen in een koude badkamer.

Veilig in gebruik
De Smart Glazen paneelverwarming is zeer veilig in gebruik. De verwarming slaat, door middel van de oververhittingsbescherming, automatisch af wanneer deze te heet wordt. Daarnaast is de convectorkachel ook erg veilig voor gezinnen met kinderen. Stel via het display of de app op je smartphone het kinderslot in. Zo kun je de verwarming ook gebruiken om de kamers van je kinderen te verwarmen. Door de IP24 beschermingsklasse is de paneelverwarmer spatbestendig, ideaal om de badkamer te verwarmen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen