Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

LEGO Super Mario - Uitbreidingsset: Desert Pokey Constructiespeelgoed
Kinderen kunnen hun LEGO Super Mario startset uitbreiden met een spannende uitdaging met zwaaiende hamer en het opnemen tegen hun vrienden met de leuke Super Mario UItbreidingsset: Desert Pokey. De set is een geweldig cadeau-idee en bestaat uit een woestijngedeelte om zelf te bouwen, een draaitafel met hamer waarmee LEGO Mario zijn cactusvijand Pokey steeds verder kan afbreken en een figuur van Monty Mole die kinderen moeten verslaan om virtuele munten te verzamelen.

Voor dit unieke speelgoed is een gratis LEGO Super Mario app beschikbaar. De app beschikt over coole zoom- en draaifuncties die helpen bij het bouwen van de module en suggesties voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Bovendien biedt de app een veilig platform om creaties met vrienden te delen.

Kinderen kunnen zowel alleen als samen spelen met de LEGO Super Mario speelsets, waarin een geliefd personage tot leven komt in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels maken en eindeloos creatief speelplezier beleven.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen