Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

LEGO Super Mario - Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel Constructiespeelgoed
Spelers zullen de verschillende uitdagingen waarin ze moeten flipperen, schudden en balanceren in de LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel geweldig vinden. Deze speelset met een kasteel is een schitterend cadeau waarmee kinderen hun LEGO Super Mario startset (71360) kunnen uitbreiden en beschikt over torens met ronddraaiende en schuddende platforms, flippers om Bowsers armen omhoog te brengen en toegang te krijgen tot het ?-blok en het Tijdblok, een schuddende brug, plus figuren van Bowser, Boo, Dry Bones en Lava Bubble.

In de gratis LEGO Super Mario app vind je intuïtieve Instructions PLUS voor deze set, met coole weergavefuncties om het bouwen nog leuker te maken. De app bevat ook tips voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen en is een veilig platform waarop fans hun ideeën kunnen delen.

De LEGO Super Mario sets om te verzamelen brengen een geliefd personage tot leven in de echte wereld en zijn ideaal voor wedstrijdjes tussen vrienden of om alleen mee te spelen. Met de modulaire startset, de uitbreidingssets en de power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels bouwen voor urenlang creatief speelplezier.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen