Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

EKWB EK-Quantum Momentum ROG Maximus XIII Hero D-RGB - Acryl CPU-koeler
EK-Quantum Momentum ROG XIII Hero D-RGB - Plexi is het nieuwe Quantum Line monoblock speciaal ontworpen voor de ROG Maximus XIII Hero - een Intel Z590 chipset-gebaseerd moederbord. Voorzien van de nieuwste generatie Velocity-koelingmotor met lage restrictie en hoge prestaties, is dit monoblock uitgerust met een 3-pins D-RGB (adresseerbare) LED-strip en biedt het ongeëvenaarde esthetische aanpassingsmogelijkheden naast superieure prestaties!

EK Momentum serie monoblokken maken gebruik van de 5e generatie van de bekroonde EK CPU waterblok koelmotor, verder getweaked voor prestaties en optimale koelvloeistofstroom! Dit waterblok koelt direct de Intel 1200 socket-type CPU, evenals de vermogensregeling (MOSFET) module. Vloeistof stroomt direct over alle kritische gebieden, waardoor de liefhebbers een geweldige oplossing hebben voor hoge en stabiele overkloks. Zoals elk EK monoblock heeft de EK-Quantum Momentum ROG Maximus XIII Hero een high flow ontwerp en kan het gemakkelijk worden gebruikt met het systeem dat ook een zwakkere waterpomp of lagere pompsnelheid instellingen gebruikt. Het Momentum monoblock wordt ook geleverd met geavanceerde adresseerbare D-RGB-verlichting die wordt aangesloten op een 3-pins ADD_Gen2 header op het moederbord.

Het zuiverste vernikkelde koper dat op de markt verkrijgbaar is, wordt gebruikt voor de koude plaat die nauwkeurig is bewerkt tot een dichte micro-fin structuur. De vernikkelde messing schroefstandoffs zijn voorgeïnstalleerd en maken eenvoudige installatie mogelijk. De bovenkant van het monoblock is voorzien van een CNC gefreesd glasachtig gegoten acryl bovenstuk.
De nieuwe koelmotor wordt gekenmerkt door de aan de bovenzijde geïntegreerde jetmond, die gecombineerd is met een dikkere jetplaat voor een nauwkeurigere boegcontrole. De vereenvoudigde waterblok structuur biedt een meer geoptimaliseerde koelvloeistofstroom en eenvoudiger onderhoud, terwijl de jet-plaat zorgt voor het beste contactoppervlak voor de CPU.
In tegenstelling tot andere oplossingen op de markt, is dit een echt uit één stuk bestaand, stevig en betrouwbaar vloeistofkoelingsproduct dat slechts twee aansluitfittingen nodig heeft voor een goede werking. Het bijgeleverde thermische pad wordt gebruikt op spanningsregelaarmodules om de stabiliteit en prestaties te verbeteren en de levensduur van het moederbord te verlengen. Voor de CPU gebruikt u het bijgeleverde (elektrisch niet-geleidende) thermische vet EK-TIM Ectotherm.
Het blok is reeds voorzien van 3-pins 5V adresseerbare D-RGB LED-strip die compatibel is met de ROG Maximus XIII Hero (ADD_Gen2) headers. Dit product is ook compatibel met D-RGB controllers die de pinout ondersteunen: +5V, D, Geblokkeerd, Aarde. De pijlmarkering op de 3-pins LED-connector moet worden uitgelijnd met de +5V-markering op de ADD_Gen2 header.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen