Zoeken...
Uitgelicht
home > Alle merken | Goliath

Beoordelen

Goliath Games Animagic - Waggles Dog Pluchenspeelgoed
Waggles is een schattige teckel die van lange wandelingen houdt. Als een echte teckel loopt hij altijd heel grappig met zijn staart te kwispelen. Hij houdt van knuffels en blaft als hij blij is! Geleverd met riem.

Ga op pad met je lieve AniMagic interactieve knuffel Waggles. Deze knuffel is ongeveer 23 centimeter groot en gemaakt van zachte pluche.

Met deze AniMagic interactieve knuffel Waggles heb je nu een eigen huisdier waarmee je heerlijk kunt spelen. Neem Waggles mee uit wandelen. Deze Animagic knuffel loopt los met je mee. Ga buiten wandelen of laat Waggles binnen rondstruinen, het is jouw huisdier! Deze knuffel is ongeveer 23 centimeter groot en gemaakt van zachte pluche. De achterkant van dit schattige beestje beweegt tijdens het lopen mee. Dit schattige dier loopt met je mee aan de lijn of op zichzelf en maakt de liefste geluiden! Neem Waggles mee naar buiten of hou hem binnenshuis. Waar je deze knuffel ook mee naartoe wilt nemen, deze Animagic knuffel maakt het een stuk gezelliger.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen