Zoeken...
Uitgelicht
home > Home

Beoordelen

Princess 282604 IJsmaker Deluxe IJsmachine
Met de Princess 282604 IJsmaker Deluxe kun je op elk moment van de dag heerlijk huisgemaakt ijs maken. Dankzij de vriescompressor koelt de ijsmachine het ijs tot maximaal -35˚C en hoef je niets van te voren in te vriezen. Je kan in deze luxe ijsmachine genoeg ijs maken voor je hele familie dankzij de capaciteit van maar liefst 2 liter. Bereid heerlijk zelfgemaakt roomijs, frozen yoghurt en sorbetijs met verse ingrediënten in je eigen keuken.

Vooraf invriezen niet nodig
Dankzij de krachtige 180 watt motor en de koelcompressor wordt zelf ijs maken heel erg gemakkelijk. Je hoeft niets meer voor te vriezen, dus als je onverwacht gasten te eten krijgt, kan je alsnog indruk maken met je eigen zelfgemaakte ijs. Het enige dat je hoeft te doen, is een basismengsel maken en dit in de ijsmachine gieten. Stel de tijd in, start de ijsmachine en hij maakt volautomatisch romig ijs binnen 20 minuten.

Voeg noten, chocolade of karamel toe wanneer je wilt
Natuurlijk kan je heerlijk vanille-, kaneel- en aardbeienijs in de Princess Deluxe IJsmachine maken, maar je kan ook experimenteren met andere smaken. Het transparante deksel heeft een handige vulopening, zodat je tijdens het draaien extra ingrediënten kan toevoegen. Zo maak je je favoriete smaak ijs nog lekkerder. Voeg gehakte noten of stukjes koek toe voor lekker krokante stukjes in je ijs of voeg karamel- of aardbeiensaus toe voor een heerlijke swirl.

Drie verschillende programma’s
De Princess Deluxe IJsmachine heeft een volautomatisch ijsprogramma, maar kan ook alleen roeren of koelen. Met het alleen koelen programma kan je ook snel granita maken door een mix van fruitsap en water te laten bevriezen in de ijsmachine en deze vervolgens met een vork tot granita te maken. Gebruik het alleen roeren programma om je ijs nog net even wat luchtiger te maken of om nog wat extra ingrediënten toe te voegen.

Geschikt voor mensen met allergieën of een dieet
Wil je genieten van een heerlijk verkoelende ijsje, maar heb je te maken met een voedselallergie of een dieet? Ook dan is de Princess Deluxe IJsmachine een uitkomst. Gebruik sojamelk als alternatief voor melk of room voor een lactosevrije variant. Het gebruik van suiker is erg belangrijk voor de textuur van roomijs. Als je een variant met minder suiker wilt maken, kies dan voor agavesiroop of bereid yoghurtijs voor een vetarme variant.

Houd je ijs lang koel
Via het makkelijk te bedienen LCD-display selecteer je eenvoudig het juiste programma en de stel je de tijd in. Nadat het ijsprogramma is afgelopen, kan de Princess IJsmachine je ijs nog maximaal een uur lang koel houden, zodat je gedurende het ijs maken alvast je andere gerechten kan voorbereiden of even iets anders kan doen.

Makkelijk schoon te maken
De kom van de Princess Deluxe IJsmachine kan eenvoudig losgedraaid en verwijderd worden, zodat je je versgemaakte ijs kan bewaren in de vriezer. Deze kom en alle losse onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser, dus het schoonmaken van de ijsmaker is heel gemakkelijk.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen