Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

LEGO Ninjago - Rotsblok Blaster Constructiespeelgoed
Met de LEGO Ninjago Rotsblok Blaster speelset kunnen ninjafans allerlei spannende duels uit seizoen 4 van de LEGO Ninjago tv-serie naspelen. Het speelgoedvliegtuig beschikt over acht wapens met veermechanisme aan de ronddraaiende voorkant om de kwaadaardige Eyezor met snelvuur onder schot te nemen of de gevangenis aan te vallen om de gevangengenomen Lloyd te bevrijden.

Dit ninjaspeelgoed is inclusief vier minifiguren: de ninja's Cole, Lloyd en Kai Legacy en hun vijand Eyezor - alles wat kinderen nodig hebben voor snelle, spannende avonturen. Kay Legacy is een unieke gouden figuur om te verzamelen met een kleine standaard ter ere van het 10-jarig bestaan van de Ninjago speelsets.

LEGO Ninjago speelsets geven kinderen de sleutel naar een wereld vol spannende avonturen. Ninjago fans werken samen met hun helden en ontwikkelen spelenderwijs belangrijke vaardigheden, terwijl ze het opnemen tegen gevaarlijke vijanden. De geweldige verzameling ninjaspeelgoed omvat onder andere draken, vliegtuigen en tempels.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen