Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

LEGO Technic - Verreiker Constructiespeelgoed
De verreiker is een veelzijdige held op de bouwplaats en de ideale machine voor het tillen en verplaatsen van zware lasten. Nu kun je jouw eigen realistische versie bouwen met deze LEGO Technic Verreiker. Beleef eerst een heleboel plezier met het bouwen en bekijken van alle slimme functies van de verreiker. Wanneer je daarna toe bent aan een nieuwe uitdaging, kun je jouw model ombouwen tot een coole sleepwagen met besturing en beweegbare kraanarm.

Kinderen vanaf 7 jaar die van bouwspeelgoed en sleepwagens houden, zullen veel plezier beleven aan deze 2-in-1 bouwset. Het LEGO Technic Verreiker (42133) bouwmodel beschikt over realistische functies zoals de besturing, hefarm en kantelende vorken. Er is ook een bouwbare pallet om op te tillen, zodat kinderen verschillende verhalen op de bouwplaats na kunnen spelen.

Een 2-in-1 model
Deze coole bouwset biedt volop bouw- en speelplezier. De verreiker kan na het spelen worden omgebouwd tot een sleepwagen met werkende besturing en een beweegbare kraanarm.

Spelenderwijs leren
De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwsets laten jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen