Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

LEGO Ideas - Piraten van Barracuda Baai Constructiespeelgoed
Bouw dit LEGO Ideas Piraten van Barracuda Baai scheepswrak eilandmodel en speel ermee of zet het neer als blikvanger. Geniet van wat tijd voor jezelf terwijl je aan het bouwen bent en haal nostalgische herinneringen op aan LEGO bouwprojecten uit je jeugd.

Ontdek de kapiteinshut, de voedselvoorraad, de keuken, de slaapkamers, het laaddok, de boerderij, het toilet, de gevangeniscel, de taverne en de verborgen schat, plus allerlei leuke accessoires, acht minifiguren van piraten, diverse dierenfiguren en twee skeletfiguren voor verhalen boordevol actie.
Deze set bevat een eiland dat in twee delen kan worden gesplitst en opnieuw kan worden ingedeeld. Het scheepswrak kan ook uit elkaar worden gehaald en omgebouwd tot een schip dat is geïnspireerd op het LEGO model van het Black Seas Barracuda piratenschip uit 1989.

LEGO Ideas omvat een grote diversiteit aan sets, die allemaal zijn bedacht door LEGO fans en waar door andere LEGO fans op is gestemd. Ze zijn geïnspireerd op het echte leven, actiehelden, legendarische films, populaire tv-series of compleet nieuwe concepten, dus er is voor iedereen van jong tot oud wel een cool bouwpakket te vinden.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen