Zoeken...
Uitgelicht
home > Alle merken | BIG

Beoordelen

Big Bobby trolley Kindervoertuig
Waar je ook naartoe gaat, de roze BIG Bobby trolley gaat graag met je mee. Het is eigenlijk een vrolijke ride-on en koffer in één. De schattige hondvormige trolley biedt ruimte aan 15 liter bagage. Naast de brede vergrendelingsklemmen aan de voor- en achterkant, is de trolley uitgerust met een geheim vergrendelingsmechanisme: als een kind aan de neus draait, wordt de koffer vergrendeld of ontgrendeld. Aan de binnenkant van de oren bevinden zich twee geheime compartimenten voor waardevolle spullen.

Wat speciaal voor kleine reizigers leuk is, zijn de speeleigenschappen van de BIG Bobby trolley. De schattige hond is uitgerust met een handvat dat wegklapt in een comfortabele zitting en vier brede kunststof wielen. Moet je lang wachten bij het station of bij de incheckbalie, dan kunnen kinderen comfortabel rijden op de trolley of ontspannen en worden voortgetrokken. Ze kunnen de zachte griporen vasthouden voor extra veiligheid.

De trolley is gemaakt van hoogwaardig, uv-bestendig kunststof en voldoet aan de handbagagelimieten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Indien nodig kan de trolley eenvoudig en hygiënisch worden gereinigd.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen