Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Oral-B iO Series 9 Special Edition Elektrische tandenborstel
Ervaar de iO Series 9 Special Edition van Oral-B met revolutionaire iO technologie en interactief kleurendisplay voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring.
Om de beste prestaties te leveren gebruikt de iO Series 9 Special Edition een unieke revolutionaire lineaire magnetische aandrijving in combinatie met de nieuwe iO technologie, voor een unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microvibraties voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week.Tijdens het poetsen controleert de 3D TAND TRACKING met A.I. hoe je de voor-, boven- en achterkant van de tanden poetst en helpt je zo grondig mogelijk te poetsen. Daarbij geeft het interactieve kleurendisplay belangrijke informatie weer: inclusief poetsstanden en slijtage van de borstelkop, begroet je als je opstart en geeft je een glimlach als je goed hebt gepoetst.
Personaliseer je poetsbeurt met 7 intelligente poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Gevoelig, Tandvleesverzorging, Intense reiniging, Whitening, Extra Gevoelig, Tongreiniging. De Oral-B iO Series 9 wordt geleverd met een magnetische oplader die voorzien is van een vergrendelbare stabiliteit en binnen 3 uur tijd de elektrische tandenborstel kan hebben opgeladen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen