Zoeken...
Uitgelicht
home > Home

Beoordelen

Huawei P8lite Smartphone
Met zijn gladde contour, prachtige lijnenspel en slechts 7,7 mm dunne design doet de Huawei P8 Lite niet onder voor zijn grotere broer. De P8lite is een geraffineerde smartphone met een uitgebalanceerd ontwerp dat solide aanvoelt, comfortabel in de hand ligt en er ook nog prachtig uitziet.
De Huawei P8 Lite is uitgerust met een geavanceerde 13MP camera die je smartphone eigenschappen geeft van de betere compact camera's. De camera heeft een uitgebreid pakket functies die jou helpen om echt gedenkwaardige foto's te maken. Zelfs de 5MP front camera heeft specificaties die er mogen zijn, perfect voor selfies of videobellen. Welke kant je ook kiest, de P8 Lite maakt altijd de mooiste opnames.
De Huawei P8 Lite wordt aangedreven door een Kirin 620 64-bit octa-core processor die HDR fotografie en 1080p HD-video-encoding en decoding ondersteunt. De processor ondersteunt ook de supersnelle 4G LTE CAT4 netwerk technologie met snelheden tot wel 150 Mbps.
Ervaar geluid als nooit tevoren. De Huawei P8 Lite heeft een geïntegreerde klankkast, een indrukwekkende technologie die audiofrequenties verbetert en HDR ruisonderdrukking. Elk geluid dat je speelt is helderder, scherper en gedetailleerder.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen