Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Bissell PowerFresh Stoomreiniger 2113N Stoomreiniger
De Bissell Stoomreiniger 2113N is een stoomreiniger voor harde oppervlakken die reinigt en desinfecteert doordat de superhete stoom het vuil, vlekken en bacteriën aanpakt en de vloer vlekkeloos achterlaat. Daarbij wordt 99,9% van alle bacteriën en ziektekiemen geëlimineerd.
Het apparaat heeft elektronische variabele stoomregeling om het stoomvermogen automatisch te regelen voor verschillende oppervlakken in huis. De grote en zeer flexibele langwerpige vloerreinigingskop is ideaal voor eenvoudige snellere reiniging van grotere vloeroppervlakken. De ingebouwde SpotBOOST borstel kan worden gebruikt om aangekoekt en plakkerig vuil weg te boenen.
De stoomreiniger beschikt over een gemakkelijk te vullen watertank met daarnaast ingebouwde filtering om onzuiverheden uit het kraanwater te halen. De functie stoom op aanvraag zorgt voor directe stoom waar en wanneer je dat wilt voor geconcentreerde schoonmaakprestaties. Met de meegeleverde lentegeur-schijfjes die je in de schoonmaakkop kunt steken laat je je kamer net zo fris ruiken als je vloeren.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen