Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Electrolux EWF1697HNW Wasmachine
Het professionele stoomsysteem in deze SteamCare wasautomaat ontkreukt en frist je kleding op waardoor deze zacht wordt en fris ruikt. Het Woolmark Blue-certificaat garandeert tevens de beste behandeling van en zorg voor wollen kledingstukken.
Het intelligente OptiSense-systeem in deze wasautomaat past de wascyclus aan op jouw waslading. Je kleding zal nooit te veel gewassen worden met de automatische aanpassing van de tijd, het water en de stroom op jouw waslading, wat ervoor zorgt dat jouw kleding de beste zorg krijgt.

Het FUZZY-LOGIC systeem houdt jouw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.
De Soft-drum is ontworpen om jouw kleding met de grootste zorg te behandelen, zodat delicate vezels niet uitgerekt worden tijdens het wassen en centrifugeren.
Om de was doeltreffend en haast in alle stilte te doen, beschikt deze wasautomaat over een energiezuinige professionele inverter motor van Electrolux.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen