Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Google Home Mini Chalk Luidspreker
De Google Home Mini Chalk is een kleine grijze speaker die beschikt over de Google assistent welke je kan helpen met dagelijkse taken. In de ochtend gaat je wekker en vraag je naar het weer.

Vraag om de televisie aan te zetten en Netflix te openen of speel muziek via Spotify door de app makkelijk te bedienen met jouw stem. Je kunt de Home Mini makkelijk opstarten met de zin: "OK Google" en daarna de taak te vertellen die de Google assistent voor je moet uitvoeren. Zelfs tijdens het afspelen van muziek blijft de spraakbesturing gewoon werken. Er kunnen een hoop apparaten worden aangesloten op de Home Mini zoals de Philips Hue verlichting, Chromecast, Nest thermostaat en andere smart gestuurde producten.

Door het strakke design oogt de Google Home Mini als een mooi object en past hij in elke inrichting. De Home Mini heeft een siliconen onderzijde waardoor hij meer grip heeft en mooi op zijn plaats blijft. De bovenkant bestaat uit stof waarin kleine LED lampjes zijn verwerkt die oplichten bij verschillende taken. Aan de zijkant is de mute-knop te vinden.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen