Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Beko Warmtepomp-condensdroger DR8534GX0 Warmtepomp-condensdroger

De Beko Warmtepomp-condensdroger DR8534GX0 heeft een energie efficiëntieklasse van A+++ en is daarmee zeer zuinig. De droger heeft een vulgewicht van 8 kg en 16 droogprogramma's, zodat het juiste programma voor je was er altijd tussen zit. Met de startuitstel-functie kun je tot 24 uur van te voren de starttijd instellen.
De droger beschikt over de RapiDry-technologie. Je kunt hiermee kiezen tussen extra snel drogen (8 kg in slechts 115 minuten) of energie-efficiënt drogen (8 kg in 152 minuten met A+++). Daarnaast optimaliseert de OptiSense-technologie de droogcyclus, waardoor je niet hoeft te gokken hoe lang het nog duurt voor je kleren droog zijn. Drie slimme sensoren laten je kiezen hoe droog je je kleren wilt hebben en stoppen de droger zodra dat niveau van droogheid is bereikt.
Je kunt ook met een gerust hart je wollen trui in de DR8534GX0 stoppen. Dankzij het speciale wolprogramma krijgen je met de hand gewassen wollen kleren de zorg en het respect die ze verdienen. Het Woolmark Apparel Care-label zorgt uitstekend voor je wollen lievelingsstukken die in de wasmachine mogen, zodat je snel weer rondloopt in je favoriete trui..

Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen