Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

KlikAanKlikUit ALMDT-2000 Bewegingssensor Bewegingsmelder
Beveilig je woning eenvoudig met het KlikAanKlikUit beveiligingssysteem. Gebruik de ALMDT-2000 bewegingssensor met de ALSIR-2000 sirene, zodat je buurt direct hoort wanneer een inbreker jouw woning betreed. Dankzij de infrarood sensor, ben je dag en nacht verzekerd van een goed beveiligd huis.

De bewegingssensor is eenvoudig te installeren. Plaats de bewegingssensor op de gewenste plek en verbindt deze met de ALSIR-2000 sirene. Met de afstandsbediening ALKCT-2000 (niet inbegrepen) kan je het beveiligingssysteem in- en uitschakelen.

De ALMDT-2000 heeft een horizontale detectiehoek tot 120° en een verticale detectiehoek tot 62°. Binnen dit gebied wordt beweging gedetecteerd tot een afstand van maximaal 15 meter.

De ALMDT-2000 is voorzien van een anti-sabotage systeem. Dit houdt in dat het luide noodsignaal geactiveerd wordt als de sirene of één van de aangesloten sensoren wordt verwijderd, geopend of vernietigd. Daarnaast communiceert het systeem via een beveiligd radiosignaal. Dit 868 Mhz signaal werkt door muren, ramen en deuren heen en zal geen effect hebben op je Wi-Fi netwerk. Binnenshuis heeft het een bereik tot 70 meter en buitenshuis een bereik tot 120 meter
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen